Aktiviteter

Uppdaterad 180212

Våren 2018 

Vi startar verksamhetsåret med Årsmötet onsdagen den 7 mars kl. 14.30 på Solbringen.
Efter årsmötesförhandlingarna underhåller Ronny Israelsson. Ronny är en känd Karlskogaprofil i musikens värld. Vi minns slutet 60-talet och början på 70-talet då han var medlem i en av Karlskogas mera framgångsrika popgrupper, The Cads,
Vi bjuder som alltid på kaffe och mackor.

Söndagen den 25 mars åker vi till Åland med Cinderella. Charterbuss hämtar os enligt påstigningslistan. Innan Båtturen besöker vi polismuseet. Här kan vi bl.a få reda på mera om en av de största skandaler som skakat det svenska etablissemanget under 1900-talet, Hajby- affären.
Se vidare om vad som finns på att se på www.polismuseet.se

Onsdagen 11 april besöker vi Cell Impact i gamla Plåtverkstaden där Pär Teike presenterar Karlskogas enda börsnoterade företag. Förutom en rundvandring och presentation av verksamheten kommer vi att lära oss en hel del om både teknik, applikationer och framtida marknader för bränsleceller.

Onsdagen 25 april kommer Kristian Daneback till oss och pratar om “Socialt arbete och internet”. Kristian är uppväxt i Karlskoga och arbetar som professor vid Göteborgs universitet. Respektive medbjudes. Vill du läsa mera om Kristians arbete använd länken
https://socwork.gu.se/forskning/digital-media-och-socialt-arbete

Våravslutning Fredagen den 18 maj kl. 14.00 i Österledskyrkan. Polisens musikkår underhåller, slogan ”Information, praktiska förslag med underhållning”

Vi samarbetar med studieförbundet Vuxenskolan.

Vi vill informera om att Du som medlem får ta med dig en person vid våra resor eller musikprogram !